Del vi al brandi

7/03/17 | Enocultura't

El Penedès no només és terra de vins, també ho és de brandis… i dels bons!

I per això volem que coneguis tot un procés meravellós i molt desconegut. A partir del raïm podem obtenir vi i destil·lats de vi, com ara el brandi o el marc.

Així doncs, us proposem dues visites, Mas Comtal i Mascaró, per conèixer les similituds i les diferències en el procés d’elaboració del vi i del brandi.

Què inclou la visita “Del vi al brandi”

  • Visita a Mas Comtal i tast de 3 vins.
  • Visita a la destil·leria Mascaró i tast de 3 destil·lats de vi.

Dia i hora: dissabte 25 de març a les 10.30 h a Mas Comtal / a les 12.30 h a Mascaró.

Durada: 3 hores.

Preu: 24 € per persona.

Lloc: Mas Comtal, 1 – Avinyonet del Penedès (Barcelona).

Reserves: visites@mascomtal.com / t. 93 897 00 52

Del via al brandi Mas Comtal
La teva cistella
Política de privacitat

Utilitzem cookies pròpies (necessàries per a permetre la navegació) i galetes de tercers (Google) per rastrejar l'ús de la web (com a navegador utilitzat, tipus de dispositiu utilitzat, nombre de visites) i per proporcionar aplicacions de tercers (Google Analytics) aquestes dades de seguiment anònim. Aquestes galetes només es recopilaran fent clic a "D'acord". Pots rebutjar les galetes analítiques de tercers.

Més informació sobre el nostre Avís legal i política de privacitat.